Hinnasto

Satuteatteri lukuvuosi 250 €. Opetus sisältää 30 oppituntia lukuvuodessa. Oppitunnin hinta on 8,3 €/oppitunti.

Lasten teatteri I & II lukuvuosi 374 €. Opetus sisältää 75 oppituntia lukuvuodessa. Oppitunnin hinta on 5 €/oppitunti.

Nuorten teatteri I & II lukuvuosi 500 €. Opetus sisältää 100 oppituntia lukuvuodessa. Oppitunnin hinta on 5 €/oppitunti.

Teatterin teoria kurssimaksu 50 €. Opetus sisältää 25 oppituntia. Oppitunnin hinta on 2 €/oppitunti.

Aikuisten teatteri kurssimaksu 150 €. Sisältää 20 oppituntia.

Kaupan ehdot

1. Opiskelupaikan peruuttaminen ja kurssin lopettaminen

Ilmoittautuminen on koko lukuvuodeksi 2021-2022. Peruutus tehdään aina sähköpostitse osoitteeseen porvoonteatterikoulu@gmail.com. Peruutus kuitataan aina vastaanotetuksi sähköpostilla. Mikäli et saa kuittausta viikon kuluessa, otathan yhteyttä uudestaan. Peruutusta ei voi tehdä suullisesti opettajalle tai toimistoon, eikä pelkkä tunnilta poisjäänti ole peruutus. Opiskelupaikka voidaan peruuttaa ensimmäisen tunnin jälkeen ilman lisämaksua. Tämän jälkeen olet sitoutunut maksamaan lukuvuosimaksun kokonaisuudessa riippumatta siitä, vaikka et kävisikään tunneilla. Jos oppilas keskeyttää kurssin kesken lukukauden, kurssimaksua ei palauteta. Kurssimaksun lasku lähetetään valitsemallasi tavalla, joko sähköpostilla tai paperisena. Laskutuslisä on 7 €/lasku.

2. Maksu erissä

Voit halutessasi maksaa maksun erissä. Erissä maksettavaan laskuun lisätään laskutuslisä 7 €/lasku. Mikäli haluat maksun eriin niin ole yhteydessä asiasta laittamalla sähköpostia porvoonteatterikoulu@gmail.com  

3. Maksun palautus

Lukuvuosimaksun palautusta voi anoa vain lääkärintodistuksen perusteella. Tällöin voidaan harkita maksun palautusta niiltä tunneilta, jotka jäävä käyttämättä ilmoituksen jälkeen. Tunnit laskutetaan aina kuitenkin lopetusilmoitukseen saakka, riippumatta siitä onko tunneilla käyty. 

4. Läsnäolo

Poissaolosta tai myöhästymisestä on aina ilmoitettava suoraan omalle opettajalle mahdollisimman hyvissä ajoin. Mikäli tunti perutaan esimerkiksi opettajan sairastumisen vuoksi, lähetämme siitä tekstiviestin. Muistathan aina ilmoittaa ajantasalla olevat yhteystietosi sähköpostitse.

5. Vakuutus

Porvoon teatterikoulu ei vakuuta oppilaita oppituntien ajaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close